Els típics errors de pretemporada condemnen al Junior FC en el seu debut

Els blau-i-negres han perdut 1 a 3 davant el FC Barcelona en el primer partit del Campionat de Catalunya, després de 3 imprecisions locals

El masculí d'hoquei herba del Junior FC no ha pogut començar amb bon peu el Campionat de Catalunya, i és que els santcugatencs han cedit 1 a 3 contra el FC Barcelona, el diumenge 29 d'agost. Els blau-i-negres han posat les ocasions de gol del partit, tanmateix, 3 imprecisions locals han permès al FC Barcelona, que ha estat molt encertat de cara a porteria, endur-se els 3 punts.

En la primera part, ambdós equips han sortit poc precisos en el partit, amb errades normals en la pretemporada. No obstant això, en el segon quart, els blaugranes s'han avançat primer amb una bona jugada col·lectiva i posteriorment han posat el 0 a 2 des del penal-córner.

En la represa, el Junior FC ha sortit decidit a donar-li la volta al marcador i, tot i les nombroses ocasions de les quals ha disposat (entre elles 3 penals-córner), no han pogut perforar la xarxa rival. Per la seva banda, el FC Barcelona ha sabut materialitzar l'única jugada clara que ha tingut en la 2a part. Finalment, i com a premi a la insistència, Pablo Espino ha maquillat el marcador, aprofitant un desgavell en la defensa rival.

Oriol Torras, tècnic del Junior FC, analitza la 1a derrota de l'equip en la competició: "És evident que tots volem debutar amb victòria, però és veritat que acabem de començar i que hem gaudit de bons moments d'hoquei i d'un bon ritme de la pilota".

D'altra banda, el tècnic ha parlat dels errors que han condemnat a l'equip: "Hem tingut errors individuals que no hauríem d'haver comès i que ens han castigat molt. Nosaltres hem arribat de moltes maneres, però no hem pogut materialitzar. Al final, en aquesta categoria els errors es paguen i hem d'intentar evitar-los, ja que el FC Barcelona ens ha castigat i per contra, no ha concedit aquestes errades".

Amb tot, el pròxim partit dels santcugatencs serà, el dijous 2 de setembre, a casa de l'Atlètic Terrassa HC, equip que aquesta jornada descansava. "És un partit que ens ajudarà a seguir sumant amb l'objectiu d'estar a to quan comenci la Divisió d'Honor Masculina. És el moment de provar diferents sistemes de joc per veure quin s'adapta millor a l'equip" ha sentenciat Torras.

Massa càstig en la 1a part

El partit ha arrencat amb les clàssiques imprecisions de pretemporada per part dels 2 equips, típiques, tot i que el Junior FC ha disposat d'una primera ocasió, després que Jordi Farrés hagi recuperat a la frontal de l'àrea. Tanmateix, després de marxar de 2 jugadors a la mitja volta, el porter rival ha tapat molt bé la porteria. A més, Jordi Calzada, en una gran jugada personal, a punt ha estat de sorprendre els blaugranes, però el seu xut creuat ha estat desviat per un defensa.

En el segon quart, el FC Barcelona ha sortit millor sobre el terreny de joc i s'ha avançat en el marcador, després d'empènyer dins de la xarxa una pilota que ha arribat des de la banda esquerra. El Junior FC, però, ha tingut l'empat, i és que Pau Masip ha provocat un penal-córner, que no han pogut materialitzar ni Jordi Farrés ni en el refús el 21.

Els blaugranes, a més, han continuat mostrant el seu domini en aquest 2n parcial i, tot i una gran aturada de Cesc Mata amb la manyopla, en el refús l'àrbitre ha xiulat penal-córner, un penal-córner que no ha desaprofitat l'equip visitant, amb un potent xut, imparable per Mata. Amb això, el resultat marxava amb el 0 a 2 en el pas pels vestidors.

El Junior FC, més fe que joc

En la represa, primers minuts de poc joc per part d'ambdós equips. No obstant això, amb el pas del temps, els blau-i-negres han intentat posar-se en el partit, amb Pau Masip i Oriol Salvador molt participatius a la banda dreta, aconseguint forçar un penal-córner. Tanmateix, la recepció en la sortida no ha estat bona, deixant als santcugatencs sense opcions de gol.

D'altra banda, en una errada del Junior FC a l'hora de treure la pilota des de la defensa, el davanter blaugrana ha interceptat la pilota i, amb un xut amb potència creuat, ha anotat el 0 a 3. Els blau-i-negres, lluny de rendir-se, han continuat buscant la porteria barcelonina, però, tot i disposar de 2 penal-córners a les acaballes del parcial, no han trobat la manera de perforar la xarxa rival. A més, a punt ha estat d'anotar un gol Pablo Espino sobre la botzina del 3r temps, però ha creuat massa el seu llançament.

Ja en el darrer quart, els blau-i-negres no han perdut la cara al partit en cap moment i han buscat trencar la línia defensiva del FC Barcelona per les bandes sense molt èxit. Finalment, i després d'una doble gran aturada de Cesc Mata a un penal-córner, el Junior FC ha trenat un gran contraatac que Pablo Espino, molt espavilat dins l'àrea, ha aprofitat per anotar l'1 a 3. Tanmateix, el gol arribava massa tard pels interessos santcugatencs.