El Titans Vòlei Sant Cugat, nou club per "acollir la manca d'equips masculins"

El club neix per impulsar el voleibol masculí de la ciutat i ja té les seves inscripcions obertes

Sant Cugat compta amb un nou club esportiu, i és que el Titans Vòlei Sant Cugat s'ha presentat a la ciutadania a través de les xarxes socials, el dijous 20 de juliol. L'objectiu d'aquest nou club és impulsar el voleibol masculí de Sant Cugat, i és que actualment, el DSV Club Voleibol Sant Cugat només té equips femenins.

La iniciativa ha estat possible gràcies a un grup de famílies que es veien obligades a dur els seus fills a clubs de ciutats veïnes per poder seguir practicant l'esport que volien realitzar. "El nostre objectiu és impulsar la pràctica del voleibol masculí a la ciutat, ja que un cop els infants acaben la seva etapa en el Consell Escolar ja no poden seguir competint" ha explicat Marta Claveria, una de les membres fundadores del club.

És per això, que Titans Vòlei Sant Cugat ha obert ja les seves inscripcions per la temporada vinent, després de rebre el suport per part de la Federació Catalana de Voleibol, qui ha ajudat al nou club a crear un equip d'entrenadors. El club, així vol donar cabuda a tots aquells infants (ja siguin nois o noies) d'entre 10 i 18 anys que no tinguin on poder practicar el voleibol. "Hem demanat reunir-nos amb Salva Vendrell (president del DSV Club Voleibol Sant Cugat) perquè volem anar plegats i donar espai a tots aquells jugadors i jugadores que no els poden donar cabuda" ha afegit Claveria.

Finalment, el club és conscient de les dificultats que hi ha actualment en el repartiment de pistes, i mentre no puguin reunir-se amb la regidoria d'Esports, estan parlant amb escoles privades per poder llogar les pistes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem