Títol històric del juvenil A del Club Handbol Sant Cugat, que guanya la Copa Catalana

Per primera vegada, un equip de l'entitat guanya aquest campionat

L'equip juvenil A del Club Handbol Sant Cugat s'ha adjudicat la Copa Catalana, aquest diumenge, 18 de juny, al matí a Banyoles. En la final d'aquesta competició ha superat, amb comoditat, l'EH Sant Vicenç-Bar Mi Casa, per 24 gols a 37. En les semifinals, que es van jugar l'11 de juny, el CH Sant Cugat va derrotar (29-35) el Sant Martí-Adrianenc. Aquesta és la primera vegada que un equip d'aquesta entitat guanya la Copa Catalana.

Amb anterioritat, en el grup D d'aquesta primera fase de la Copa Catalana, el conjunt que entrena Armand Rubiño, ha guanyat 5 partits i només n'ha perdut 1, a la pista del KH-7 BM Granollers Sporting, per 38 gols a 36. Les 5 victòries han estat contra el CH Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat (20-38 i 38-25), el CH Bordils (21-36 i 42-24) i el KH-7 BM Granollers Sporting, a Sant Cugat, per 36-30. Com a campió del grup D, el CH Sant Cugat va accedir a les semifinals d'una competició (13 equips) de 3 grups de 3 equips i 1 grup de 4, on ha jugat el CH Sant Cugat. La Copa Catalana Juvenil Masculí va començar el 8 d'abril i ha finalitzat aquest diumenge, 18 de juny. No hi han participat el FC Barcelona i el KH-7 BM Granollers.

Sisens de Lliga Catalana

La final de la Copa Catalana entre el Club Handbol Sant Cugat i l'EH Sant Vicenç s'ha jugat a Banyoles. FOTO: CHSC

En la lliga regular de la Lliga Catalana, el CH Sant Cugat ha acabat , per darrere del FC Barcelona, el KH-7 BM Granollers, el Sant Martí Adrianenc, l'AEH Les Franqueses i el BM La Roca. Els santcugatencs s'han quedat a només 1 punt de poder jugar el Campionat d'Espanya, que disputen els quatre primers classificats.

Armand Rubiño: "És un equip molt sòlid"

Armand Rubiño, que des del mes de gener entrena el juvenil A del CH Sant Cugat, conjunt que seguirà entrenant la pròxima temporada 2017-2018, ha explicat que l'equip "ha fet una temporada molt bona. Els jugadors han treballat i millorat molt, sobretot en l'aspecte defensiu. És un equip molt sòlid".

Els protagonsites

El juvenil A del CH Sant Cugat ha estat integrat per 11 jugadors de primer any i 7 de segon any, amb el suport també del cadet Marco Trento. Els porters són Joan Sangrà, Pablo Clavero i Pol de Santiago, i els jugadors Pol Salvatella, Oriol Vaz, Albert Puertas, Joan Galan, Pol Magano, Jan Miquel, Didac Pallarès, Ferran Soto, Joan Claret, Guillem Ruiz, Pol Navarro, Alex Rubiño i Martí Rambla. A la Copa Catalana també hi han participat Guim Solivelles i Marco Trento.