Tono Cadevall tornarà a dirigir el primer equip femení del Sant Cugat FC

Per a Tono Cadevall, que substitueix Antoni Polidano "Poli" i que va ascendir l'equip a Preferent la temporada 2016-2017, l'objectiu "és intentar superar el quart lloc d'aquesta campanya"

Tono Cadevall tornarà a entrenar el primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club. El tècnic substitueix Antoni Polidano Poli que, després de dirigir una temporada el conjunt vermell-i-negre, ha fitxat pel Pallejà CF, equip que milita al grup 3 de la 2a Divisió Nacional. Cadevall torna a preparar el sènior A femení després de pujar-lo la temporada 2016-2017 a Preferent, la màxima categoria femenina del futbol català. Cadevall, que seguirà exercint les seves funcions de coordinador esportiu del futbol femení del Sant Cugat FC, s'ha mostrat "satisfet" per la feina de Polidano al primer equip.

Cadevall: "L'objectiu és intentar superar la quarta posició d'aquesta campanya"

Antoni Polidano Poli ha fitxat pel Pallejà CF, de la 2a Divisió Nacional. FOTO: Lali Puig

Per a Tono Cadevall, l'objectiu de l'equip de la pròxima temporada 2017-2018 "és intentar superar la quarta posició d'aquesta campanya i que les jugadores gaudeixin al camp".

Tres fitxatges

El nou tècnic ha incorporat, de moment, a tres jugadores. Són les porteres Mireia Nagel, santcugatenca que fins ara jugava al CE Seagull de 2a Divisió Nacional, i Ainara Navas (Cerdanyola del Vallès FC), l'extrem Maria Elena Ilie (juvenil-cadet del CE Sant Gabriel de 1a Divisió) i Adri Mariné, que torna al primer equip. Procedent del segon equip reforcen la plantilla l'extrem dret Eli Romero (ja recuperada d'una greu lesió) i Sara Zauner, que pot jugar de central o de mig.

Quatre baixes

Cinc són les jugadores que no segueixen: la portera Tamara Martín i les jugadores Nerea Oñate (deixa el futbol), Patricia Iranzo (marxa al Pallejà CF), Nina Riera (deixa el futbol) i Ana Maria Sarro (marxa a jugar a futbol sala).

Segueixen 10 jugadores

10 són les jugadores que continuen. Són la portera Norma Méndez; les defenses Elena Monsonís, Eli Martinez Peque, María Urpina, les mitjos Lehizuri Oyagüe, Marta Feliu, Lídia Rubio, i les davanteres Álex Palencia, Ari Forment i Ari Garriga. Per la seva banda, la jugadora Elena Arxer s'està recuperant d'un trencament de lligaments creuats. Ana Barbancho s'incorpora a l'equip com a preparadora física i segona entrenadora.

El Sant Cugat FC ha finalitzat la seva primera temporada a Preferent amb un exitós 4t lloc de 15 equips, amb 42 punts i un balanç en la lliga d'11 victòries, 9 empats i 8 derrotes. L'equip iniciarà la pretemporada el dilluns 20 d'agost.

 
Comentaris

Destaquem