Torna la 40a edició de la Cursa Popular de Les Planes

Després de no poder celebrar-la el 2020 a causa la Covid-19, el barri de Les Planes tornarà a acollir la seva tradicional Cursa Popular de Festa Major

Les Planes tornarà a comptar amb la seva tradicional Cursa Popular i ho fa en una edició molt especial, i és que la carrera celebrarà el seu 40è aniversari, el dissabte 20 de novembre, després de no poder celebrar-la la darrera edició a causa la Covid-19. Amb això, i com ja va sent habitual, la carrera comptarà amb 2 recorreguts: un infantil i un adult.

Ambdues carreres iniciaran a les 10 hores davant del Bar Miguel, en el carrer Nostra Senyora de l'Estrada, i acabaran a l'Espai Pere Grau, on estarà instal·lada la meta. Eva Puigjaner, membre de la Comissió de Festes de Les Planes, valora poder tornar a acollir la Cursa Popular: "Significa poder tornar, i és que els veïns tenen ganes de gaudir i fer barri. A més, enguany celebrem la 40a edició, una edició molt especial".

Amb tot, les inscripcions de la 40a Cursa Popular de Les Planes romandran obertes fins al diumenge 14 de novembre i, durant el dia de la competició, es farà l'entrega de dorsals en el Bar Miguel a partir de les 9:30 hores.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem