Torna el Dia del Capità de SantCugatCreix

L'objectiu d'aquesta iniciativa és compartir experiències entre els clubs participants i reflexionar sobre les conductes, comportaments i valors que basen el projecte europeu SportBoard

SantCugatCreix recupera el Dia del Capità, una jornada lúdica per compartir experiències entre els clubs participants i reflexionar sobre les conductes, comportaments i valors que basen el projecte europeu SportBoard i que tindrà lloc el dijous 25 d'abril a l'Institut Angeleta Ferrer. Amb això, l'entitat celebrarà la seva 4a edició, després de 4 anys sense fer aquesta jornada (la 3a edició va fer-se el 2019).

Amb això, l'activitat està prevista per als capitans dels clubs de SantCugatCreix a partir de 10 anys (Junior FC, Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, DSV Club Voleibol Sant Cugat, Rugby Sant Cugat, Handbol Sant Cugat, Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i Club Muntanyenc Sant Cugat), però també podran participar jugadors de la resta de clubs i entitats de la ciutat.

Entre els principals objectius hi ha que els esportistes puguin conèixer, interactuar i reflexionar de primera mà amb les conductes, comportaments i valors que basen el projecte europeu SportBoard, un projecte que té la finalitat de generar una bona governança en l'àmbit esportiu. A més, hi haurà una taula rodona d'esportistes referents amb la participació dels capitans dels primers equips dels clubs participants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem