Torna la Milla Solidària amb la intenció de recaptar joguines

La cursa popular tornarà a omplir els carrers valldoreixencs amb una carrera inclusiva i solidària

La Milla Solidària arriba un any més a Valldoreix i ho fa per celebrar la seva 6a edició, el diumenge 18 de desembre. La cursa, que té un caràcter lúdic i solidari, recaptarà joguines un any més per l'Associació Espanyola Contra el Càncer Sant Cugat.

Enguany hi haurà la Milla Open (1.609m, per als nascuts els 2009 o abans), la Milla Inclusiva (1.609m, per als atletes amb discapacitat física o psíquica) i les curses infantils (per a nens nascuts entre el 2010 i el 2022; les categories infantils, alevins i benjamins correran 800 metres, mentre que els prebenjamins i pares, mares i fills faran 400 metres).

La Milla Solidària de Valldoreix recollirà durant la cursa, com cada any, joguines per entregar a l'AECC Sant Cugat. Aquestes joguines hauran d'estar per estrenar i sense embolicar i no ser bèl·liques ni sexistes, amb preferència per jocs educatius i col·laboratius.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem