Un centenar d'atletes gaudeix en el retorn del Triangular Atlètic del Vallès

Els atletes més petits, principals protagonistes de la competició, han pogut entrenar-se i divertir-se a la ZEM La Guinardera en la primera jornada del Triangular

La ZEM La Guinardera ha estat l'escenari de la primera jornada del Triangular Atlètic del Vallès, una competició organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, juntament amb la Unió Atlètica Rubí i la Unió Atlètica Terrassa. En la jornada d'aquest diumenge 28 de novembre han participat atletes dels tres clubs, en què han realitzat un entrenaments en les modalitats de proves de velocitat, les principals protagonistes, però també s'han entrenat el triple salt o el salt amb perxa. La competició serveix sobretot per a fer esport, però també per a la relació entre els atletes de diferents entitats.Aquesta prova, és una sessió de control per als atletes en categoria de promoció, en què l'objectiu és que puguin millorar o establir les seves marques mínimes i preparar-se per a participar en competicions de la Federació Catalana d'Atletisme. Aquesta és la segona edició del triangular, la primera va ser l'any 2019, i que se celebra en tres jornades, la primera a Sant Cugat. La propera parada del Triangular serà a Terrassa, el 19 de desembre.

També s'ha practicat el salt de perxa, entre d'altres modalitats. FOTO: Amit Gayà.

També s'ha practicat el salt de perxa, entre d'altres modalitats. FOTO: Amit Gayà.

Per Fernando Cortizo, coordinador de la secció d'atletisme i vicepresident del Club Muntanyenc, ha estat molt positiu tornar a celebrar aquest Triangular: "El principal objectiu és fer esport i escola, i també un control d'atletisme, amb un triangular entre tres entitats que tenim molt bona relació. Poder tornar a realitzar l'activitat esportiva amb normalitat és una satisfacció després d'un any i mig complicat per la pandèmia, sobretot pels més petits, que són els que ho han tingut més complicat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem