Torna un clàssic de l'estiu: la Marató de Futbol Sala de La Floresta

Enguany, se celebra l'edició 35 a les pistes de Can Llobet i a falta de tancar inscripcions, ja hi ha 10 equips confirmats

El divendres 6 de juliol començarà la 35a edició de la Marató de Futbol Sala de La Floresta, un torneig que s'allargarà durant les següents 24 hores (amb parada de 1h a 9h) en les pistes de Can Llobet de La Floresta. De moment, hi ha inscrits 10 equips, a falta de què es tanquin les inscripcions el dimarts 3 de juliol a la nit.


Com cada any, el torneig acollirà equips sense competir de manera federada. No obstant això, molts dels jugadors estan o han estat vinculats en el món federat del futbol sala. Un cop disputada la final, es procedirà a l'entrega de premis, on els finalistes rebran un trofeu i l'equip guanyador tindrà com a premi la inscripció per a la Marató de Futbol Sala de La Floresta de la temporada vinent.


Per a Àngel Ruiz, president de l'Olimpyc La Floresta: "Esperem que sigui un torneig com les edicions anteriors, en el que els jugadors gaudeixin de l'esport. També, esperem que hi hagi força participació i que els espectadors visquin partits interessants"

 
Comentaris

Destaquem