El Torneig Inclusiu de la Penya Blaugrana Sant Cugat reivindica la inclusió

6 equips amb persones amb diversitat funcional han participat en aquest torneig de futbol 7, que s'emmarca dins els actes del Dia Internacional de les Persones amb discapacitat

La inclusió ha estat la gran protagonista en el 1r Torneig Inclusiu de futbol 7 de la Penya Blaugrana Sant Cugat, un torneig de futbol en el qual han participat 6 equips amb persones amb diversitat funcional i dins dels actes del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el dimarts 28 de novembre al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Amb això, una vuitantena de jugadors ha gaudit d'aquest torneig i ha mostrat les seves capacitats amb la pilota, en una festa de germanor i futbol.

El vencedor de la competició ha estat el Cerdanyola FC Catalònia Fundació Creactiva, en derrotar a la final al Maresme Catalònia Fundació Creactiva (5 a 1). A més, també han participat en aquest Torneig Inclusiu l'Associació Arc de Sant Martí, el CFU Mira-sol Baco Catalònia Fundació Creactiva, l'Aspasur Ripollet Catalònia Fundació Creactiva i la Penya Blaugrana Sant Cugat Taller Jeroni de Moragas.

Durant la celebració del torneig de futbol 7, la regidora d'Esports de l'Ajuntament, Núria Escamilla (Junts), ha reivindicat la importància del torneig: "Aquesta és la primera edició, però esperem que n'hi hagi moltes més, perquè fent esport, fem salut, i això és vida". El torneig forma part de la primera Fira del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que enguany ha comptat amb una 10a d'activitats i sota el lema Som especials, com tothom.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem