Torneig de pàdel del Junior FC per recaptar fons per l'EHL

El femení participarà un any més a l'EHL, màxima categoria continental de l'hoquei herba, i vol recaptar finançament per poder sufragar el viatge

El femení d'hoquei herba del Junior FC jugarà per segona vegada en la seva història l'Euro Hockey League (EHL), màxima categoria continental, després de guanyar la Divisió d'Honor la temporada passada. És per això que el club santcugatenc organitza el Torneig Pàdel EHL per recaptar fons per poder sufragar el viatge d'una competició que es disputarà a Holanda, entre el 28 de març i l'1 d'abril.

El Torneig Pàdel EHL es disputarà entre el dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre a les instal·lacions del club santcugatenc i hi haurà diferents categories: 2a, 3a i 4a (tant de masculina, femenina i mixta), a més de la categoria sub-13 i sub-16. El cost de la inscripció és de 20€ per adult (30€ en cas de jugar en 2 categories) i de 12€ per infant. Les inscripcions es poden realitzar al telèfon 649 29 19 36.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem