Tot a punt per a l'11a Cursa d'Orientació amb la Marató de TV3

Les inscripcions d'aquest campionat solidari que organitza el Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat es tanquen aquest dimarts, 12 de desembre

Un any més, i ja en van 11, el Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat organitza el pròxim diumenge, 17 de desembre, la Cursa d'Orientació amb la Marató de TV3 – 2n Trofeu Ramon Casal i Albareda, que també és la 28a Cursa d'Orientació de Sant Cugat, de caràcter solidari. Les inscripcions es tanquen aquest dimarts, 12 de desembre, a les 12 de la nit, i la recaptació anirà íntegrament a la Marató de TV3, que enguany va destinada a malalties infeccioses. El club també té una Fila 0 per a donatius.

La sortida en massa en format Rogaine es donarà a les 10 hores i un quart d'hora més tard començarà la prova en les categories encintat, microorientació, cadira de rodes i special olimpics. La cursa transcorrerà pel Parc de Collserola, amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda. A l'arribada, l'organització oferirà un entrepà de botifarra.

En les 10 edicions de la Cursa d'Orientació amb la Marató de TV3, el Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat ha lliurat uns 22.000 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem