Tot a punt per a la Cursa Popular de la Festa Major de les Planes

Les inscripcions són gratuïtes i es formalitzen el mateix dia de la prova

La Cursa Popular de les Planes, que se celebra des de l'any 1978, se celebra aquest diumenge, 9 de setembre, a les 10 hores, amb sortida al carrer Nostra Senyora de l'Estrada, número 22-24, davant del Bar Miguel. Aquesta activitat esportiva, amb un circuit de 5 quilòmetres, forma part del programa d'actes de la Festa Major de les Planes.

Les inscripcions d'aquesta prova atlètica, adreçada a petits i grans, són gratuïtes i es formalitzaran el mateix diumenge, de 9 a 10 hores, al Bar Miguel, al punt de sortida de la cursa.

El circuit, de 5 quilòmetres

El recorregut de la Cursa Popular de les Planes és el mateix de les últimes edicions: Ntra. Sra. de l'Estrada - Pg. del Torrent - C. Coní - C. Belladona - Av. Rectoret - C. Bargalló - C. Major del Rectoret - Pl. Creu d'en Blau - C. Molí - Ptge. del Desert - C. Sant Ignasi de Loyola - C. Maria Antònia.

José Luís Cabrera Muñoz, campió de les últimes 4 edicions

L'atleta de Sant Cugat José Luís Cabrera Muñoz, que també ha viscut a les Planes, va guanyar el 2017 la seva quarta Cursa Popular de les Planes de forma consecutiva (n'ha guanyat 5). Cabrera, de Corredors.cat i de 40 anys, va completar els 5 quilòmetres de la cursa amb un temps de 17 minuts i 10 segons, per davant de Josep Díaz Carretero, un florestà de 25 anys, que va travessar la línia de meta segon, a tan sols dos segons del campió, amb un temps de 17.12. El florestà Carles Gorgas Mayol va ser tercer (20.30).