Tot a punt per al IV Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat

Enguany, el recapte total del torneig anirà destinat a la creació d'un hospital Pediatric Cancer Center per a infants i de moment ja hi ha un total de 790€ pel projecte de Sant Joan de Déu

Ja ha arribat Nadal i amb ell, la 4a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, un torneig solidari organitzat pel Futbol Sala Sant Cugat. Durant els 3 dies de competició (27, 28 i 29 de desembre), el municipi acollirà 56 equips masculins en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil disposats a emportar-se el campionat.

Com en els darrers anys, el Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat tindrà un caire solidari. Després de la 1a edició que es va organitzar amb la Fundació Eric Abidal, el club vermell-i-negre ha optat en aquesta ocasió per col·laborar amb l'hospital Sant Joan de Déu amb la creació d'un hospital Pediatric Cancer Center per a infants.

Per al moment, el club ja ha recaptat la xifra de 790€ i confia arribar als 3.000€ marcats per a ajudar a la creació d'aquest hospital. A més, durant el torneig, el FS Sant Cugat organitzarà una recollida de joguines pels nens de l'hospital i es farà una rifa solidària, amb obsequis de les entitats col·laboradores. 

D'altra banda, el IV Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat acollirà un partit entre els veterans del FS Sant Cugat i els veterans del FC Barcelona, un partit dins els actes del 40è aniversari del club vermell-i-negre. Amb això, la ZEM La Guinardera rebrà exjugadors del primer equip blaugrana per enfrontar-se, a partir de les 21h, a l'equip local.


Sistema competició


Enguany, 4 equips competiran en la categoria prebenjamí, en un sistema de tots contra tots, i en el que els dos primers jugaran la final. En la categoria benjamí, 9 seran els equips que lluitaran per alçar el campionat en 3 grups de 3 equips, els quals passaran a la ronda definitiva els 3 primers i el millor segon.

D'altra banda, en les categories aleví, infantil i cadet hi haurà 12 equips repartits en 3 grups, dels quals els 3 primers i el millor segon jugaran les semifinals i finalment, en categoria juvenil, 8 equips, dividits en 2 grups, optaran a classificar-se entre els 4 últims finalistes.

A més, en aquesta ocasió, el torneig compta amb la presència de l'equip francès Montpeller Mediterrania FS en les categories benjamí i aleví; el Supe hongarès en categoria infantil; el Ginga FS de Los Angeles i l'Oxford Lions d'Anglaterra, en cadet, i el Futsal Without Borders de San Francisco en categoria juvenil. D'altra banda, el Valencia Futbol Sala serà l'únic representat espanyol de fora de Catalunya.

D'aquesta manera, se celebraran fins a un total de 125 partits, distribuïts entre la ZEM La Guinardera, la ZEM Rambla del Celler i el Pavelló Municipal de La Floresta. Dijous i divendres es disputaran les fases prèvies, dissabte al matí serà el torn de les semifinals al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, mentre que les finals es jugaran dissabte a la tarda a la ZEM La Guinardera.

 
Comentaris

Destaquem