Tot a punt per al tercer Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat de Sant Cugat

Les inscripcions d'aquesta competició que organitza la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat es tanquen aquest dimecres, 4 d'abril, a les 20 hores

Per tercer any consecutiu, la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat organitza el Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat de Sant Cugat, aquest dissabte, 7 d'abril, a la ZEM La Guinardera, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquest campionat forma part del calendari de proves de marxa de la Federació Catalana d'Atletisme i les marques mínimes que es facin seran oficials. La primera començarà a les 9.50 hores, amb la sub-10 masculina. També forma part del calendari d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Les categories

Les categories que estableix l'organització són sub-8 masculí i femení (600 metres); sub-10 masculí i femení (1.000 metres); sub-12 masculí i femení (2.000 metres); sub-14 masculí i femení (3.000 metres), i sub-16 masculí i femení (4.000 metres). En sub-18, sub-20, sub-23 i sènior masculí i femení i veterans masculí la distància serà de 5.000 metres, mentre que en veterans femení, de 3.000 metres. També hi haurà una categoria sub-8 masculina i femenina reservada pels escolars, amb un traçat de 600 metres. A banda de la participació de diferents atletes catalans, també hi prendran part els especialistes de marxa de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat. L'entrega de premis està prevista a les 13.30 hores. Les inscripcions, amb un cost de 2 euros, es tanquen aquest dimecres, 4 d'abril, a les 20 hores, i es poden formalitzar al web de la Federació Espanyola d'Atletisme.

Massana: "Després d'una setmana de vacances, la gent té ganes de competir"

Valentí Massana, responsable del Gran Premi de Marxa Ciutat de Sant Cugat, ha assegurat que "tot i que hi ha algun pronòstic que dona pluja per dissabte, aquesta és una bona data per competir. Després d'una setmana de vacances la gent té ganes de tornar a competir i, a més, es poden fer mínimes pels campionats d'Espanya sub-18 masculí i femení i per l'estatal sub-16 femení".

En la segona edició del Gran Premi de Marxa Ciutat de Sant Cugat hi van participar 76 atletes de diferents clubs de Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem