Tot a punt per a la 12a edició de la Festa de l'Esport per a la Infància

En l'edició d'enguany hi haurà un torneig de futbol 7 entre escoles santcugatenques amb 3 categories diferents

La Festa de l'Esport per a la Infància, de la Penya Blaugrana Sant Cugat, torna un any més per celebrar la seva 12a edició, i ho farà el diumenge 16 de juny al Camp de Fútbol Municipal Can Magí. En aquesta edició, hi haurà un torneig de futbol 7 entre escoles santcugatenques amb 3 categories diferents.

Així doncs, fins a 9 escoles de Sant Cugat participaran amb algun equip en aquest torneig de futbol: el Gerbert d'Orlhac, el Collserola, el Pins del Vallès, el Pi d'en Xandri, el Joan Maragall, el Santa Isabel, l'Avenç, el Pureza de Maria i l'Olivera. En el torneig, hi haurà 3 categories diferents: la categoria de 3r de primària (amb 6 equips), la categoria de 4t de primària (amb 7 equips) i la categoria de 5è de primària (amb 13 equips). Tots els jugadors participants rebran una medalla i hi haurà un trofeu pels 3 primers classificats de cada categoria.

La 12a edició de la Festa de l'Esport per a la Infància, a més, comptarà amb una actuació de gimnàstica estètica del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i hi haurà un sorteig amb diferents regals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem