Tot a punt per a la celebració del 7è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7

La competició va destinada a joves entre 12 i 18 anys i hi haurà 2 categories en funció de l'edat

El Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 torna un any més a Sant Cugat i ho fa en la seva 7a edició, el dissabte 20 de maig. La competició, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa TeamPartners, va destinada a joves entre 12 i 18 anys i se celebrarà al Camp Municipal de Can Magí i a la ZEM La Guinardera.

En aquesta 7a edició hi haurà 2 categories: una per jugadors de 1r a 3r d'ESO (al Camp Municipal de Can Magí i arrencarà a les 20:30h) i una altra pels jugadors de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat (a la ZEM La Guinardera i amb inici a les 21:30h). Cada equip participant, que jugarà un mínim de 3 partits (15 minuts per partit), haurà de tenir entre 9 i 12 jugadors (amb un mínim de 3 noies per equip).

L'organització lliurarà un trofeu als 3 primers equips classificats de cada categoria i es premiarà a l'equip amb més implicació als tallers d'adquisició de bons hàbits que s'oferiran durant la competició i que seran obligatoris per tots els participants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem