Tot a punt per a la celebració de l'ITF Tennis World Tour del CE Valldoreix

Les instal·lacions del club valldoreixenc acolliran un any més tenistes que volen fer el salt al circuit professional ATP, en aquest prestigiós torneig

El Club Esportiu Valldoreix serà un any més escenari de l'ITF World Tennis Tour, en la 17a edició d'aquest prestigiós torneig de terra batuda perquè els tenistes facin el salt professional a l'ATP, entre el diumenge 7 i el diumenge 14 de maig. Així doncs, tenistes d'arreu buscaran aixecar el títol d'aquesta competició del circuit de la Federació Internacional de Tennis, el qual dona punts pel rànquing ATP i reparteix 25.000 dòlars en premis en metàl·lic.

ITF Tennis World Tour del CE Valldoreix

 


Pel que fa a la competició individual, hi haurà una fase prèvia amb 64 tenistes que lluitaran per aconseguir 8 bitllets per al quadre final, que arrencarà a partir dels setzens de final. La final de la competició tindrà lloc el diumenge 14 a partir de les 11 hores. D'altra banda, 16 parelles es disputaran la competició de dobles, amb l'objectiu de fer-se un forat a la final, que tindrà lloc el dissabte 13 de maig.

Alguns dels noms propis que han participat en aquest torneig en el club valldoreixenc han estat Gregor Dimitrov, Holger Rune i Joao Sousa, entre d'altres. En la darrera edició, l'espanyol Daniel Mérida en va sortir vencedor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem