Tot a punt per a una nova edició del Rafa Nadal Tour del CE Valldoreix

El club valldoreixenc acollirà una temporada més una prova d'aquest prestigiós circuit per a tenistes entre les categories sub-12 i sub-16

El Club Esportiu Valldoreix serà escenari una temporada més del prestigiós Rafa Nadal Tour, i és que les instal·lacions del club valldoreixenc acolliran la 3a fase del circuit, entre el divendres 31 de març i el dissabte 8 d'abril. Amb això, el torneig, que se celebrarà entre les categories sub-12 i sub-16, ja compta amb unes 400 inscripcions.

Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix, ha celebrat la confiança que hi té dipositada el circuit Rafa Nadal Tour en el club valldoreixenc, en la presentació de la prova, que ha tingut lloc el divendres 17 de març: "El torneig ajuda al desenvolupament dels nostres jugadors i volem agrair iniciatives com aquesta que donen contingut al tennis català i espanyol".

La competició, que es disputarà en terra batuda, tindrà una fase prèvia per determinar els 48 tenistes que formaran el quadre de les categories sub-12 i sub-14 (amb 35 entrades directes, 8 classificats de la fase prèvia i 5 invitacions). En el cas de la categoria sub-16, seran 24 tenistes els que formaran el quadre final (amb 17 entrades directes, 4 de la prèvia i 3 invitacions).

El vocal de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha assenyalat la importància que té per Valldoreix acollir un torneig d'aquestes dimensions: "Volem agrair a l'organització la confiança dipositada en el CE Valldoreix, un club en un entorn natural que ajuda a situar Valldoreix en el mapa. Per nosaltres és un orgull i una satisfacció".

Així doncs, Valldoreix tornarà a ser un any més la 3a fase d'aquest prestigiós torneig, un torneig que donarà punts per aconseguir una plaça per al Màster de Mallorca, punt final del circuit, en el qual participaran els 7 primers del rànquing un cop acabat el circuit. A més, i com va succeir en les edicions anteriors, hi haurà activitats de valors per analitzar el comportament dels jugadors dins i fora de les pistes i determinar així el 8è participant en el Màster de Mallorca.

Finalment, Josep Francesc Fernández, director del Rafa Nadal Tour, ha ressaltat que el CE Valldoreix és la prova amb més inscripcions de tot el circuit: "El CE Valldoreix ha estat amb nosaltres des de la creació del circuit, sent sempre la prova amb més inscripcions. A més, com altres anys, comptem amb les activitats de valors, que han ajudat a millorar les conductes dels tenistes, no només en l'àmbit esportiu".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem