Tot a punt per al Torneig Solidari de Pàdel XAP Constant al Junior FC

L'excapità del FC Barcelona Carles Puyol i el jugador de pàdel Fernando Belasteguín participaran en aquest torneig que recapta fons per a la investigació contra el càncer infantil

El Junior FC serà escenari de la 7a edició del Torneig Solidari de Pàdel XAP Constant, una competició que se celebrarà entre el dilluns 6 i el diumenge 12 de novembre i que recaptarà fons per a la investigació contra el càncer infantil. Amb això, el torneig tindrà uns convidats de luxe, i és que l'excapità del FC Barcelona Carles Puyol i el jugador de pàdel Fernando Belasteguín donaran el tret de sortida a la competició, el dilluns 6 de novembre a partir de les 10:30h, amb diferents personalitats del món de l'esport i de l'espectacle.

En aquesta 7a edició del torneig, hi haurà 4 categories masculines (1a, 2a, 3a i iniciació), 4 femenines (1a, 2a, 3a i iniciació), 4 mixtes ((1a, 2a, 3a i iniciació) i 2 infantils (mixte sub-13 i mixte sub-16). Amb tot, una competició que recaptarà fons per la investigació contra el càncer infantil que duu a terme l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i l'IRB Barcelona.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem