Tot un èxit la 10a edició del Torneig Hockey +

El torneig, organitzat pel Junior FC i Catalònia Fundació Creactiva, ha comptat amb la participació de 130 jugadors amb diversitat funcional d'11 equips diferents

Les instal·lacions esportives del Junior FC van acollir a la tarda del diumenge 30 d'octubre la 10a edició del Torneig Hockey +. En ell, hi van participar 8 clubs diferents: el FC Barcelona amb 2 equips, el Junior FC - Fundació Catalònia amb 2 altres, l'Atlètic Terrassa amb 2 més i el CD Terrassa, l'Egara HC, el Club de Campo de Madrid, el RC Polo i el Catalònia HC, amb 1 equip tots ells.

Com altres anys, la competició va estar dividida en dos nivells: la categoria negra, amb un nivell alt, i la categoria blava, amb un nivell d'iniciació. En la categoria negra, després d'una fase de grups en la que van quedar eliminats el CD Terrassa i el Club de Campo, el Junior FC eliminava en les semifinals a l'Atlètic Terrassa, mentre que el FC Barcelona derrotava a l'Egara HC. Finalment, el conjunt blaugrana s'imposava a la final a l'equip local, per un marcador de 2 a 0.

D'altra banda, en la categoria blava, els 5 equips que la competien van jugar tots contra tots. Amb això, el FC Barcelona 2 s'alçava en la primera posició; l'Atlètic Terrassa 2 en la segona, mentre que el Catalònia HC tancava la part alta de la classificació.

A més, enguany la competició ha comptat amb la participació de l'empresa HiKOKI, empresa japonesa amb filial a Terrassa que ha ajudat a l'organització amb equipacions pels àrbitres i en els obsequis pels jugadors.

Per a Marc Barrachina, organitzador del torneig i responsable de l'equip Junior FC - Fundació Catalònia: "Estem molt contents de com va anar el torneig. Vam rebre un feedback molt positiu tant dels familiars com els voluntaris. Ja estem pensant en fer una 11a edició".