Tres podis santcugatencs de rítmica en la Final de la Copa Catalana de Conjunts Base

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va obtenir una plata i un bronze, mentre que el Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir un bronze

Doble presència de clubs santcugatencs en la Final de la Copa Catalana de Conjunts Base N7, i és que tant el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat van aconseguir medalles, en una competició celebrada a Manresa, el diumenge 23 d'octubre. Amb això, el Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va obtenir una plata i un bronze, mentre que el Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir un bronze.

Així doncs, en la categoria benjamí, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va aconseguir la medalla de plata, amb una puntuació de 12,5, per darrera de l'AE Pare Manyanet. D'altra banda, en la categoria aleví, el club santcugatenc es va fer amb el bronze, amb una puntuació total d'11,85, per darrere del CR El Vendrell (amb 14,15 punts) i el CN Lleida (amb 12,6 punts).

Finalment, el Club Muntanyenc Sant Cugat també va pujar al tercer graó del podi i ho va fer en la categoria cadet. Les santcugatenques van aconseguir 19 punts i van quedar per darrere del CE L'Espiral (23,45 punts) i del CR Montigalà-Badalona B (20,1 punts).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem