Tretze actes esportius a la Festa Major de Valldoreix

Aquesta és, amb diferència, l'edició amb més activitats esportives dels últims anys, gràcies als clubs de Valldoreix. Enguany es presenten set actes esportius nous

Un total de tretze actes esportius entre aquest dissabte 15 i diumenge 16 de setembre són els que s'han convocat enguany per a la Festa Major de Valldoreix, que organitza l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix. Aquesta és, amb diferència, l'edició amb més activitats esportives dels últims anys, gràcies als clubs de Valldoreix. Les entitats esportives que organitzen actes són el Club Esportiu Valldoreix, el Valldoreix Futbol Club, el Club Natació Valldoreix, el Club Handbol Valldoreix, el Sincro Sant Cugat, la secció de boccia d'ASDI i l'Hípica Via Dufresne.

Set actes esportius nous
Set són les noves activitats esportives que s'organitzen per festa major. Són l'exhibició i un taller de natació sincronitzada; el Campionat Popular de Natació (ja s'havia fet fa anys); el Trofeu de Futbol; la Cursa Popular; la Jornada de Futbol de Base; una jornada formativa de voleibol platja, i un torneig 4x4.

Torneig de Tennis i Pàdel al CE Valldoreix
Entre divendres a la tarda i diumenge al matí, el Club Esportiu Valldoreix organitzarà una nova edició del Trofeu de Tennis i de Pàdel. En tennis només hi haurà la categoria absoluta masculina i femenina i es jugarà en la modalitat d'individuals i dobles. Per la seva banda, en pàdel, hi haurà diferents categories segons el nivell i sexe.

El dissabte es farà l’Esport d’Entitats al Carrer, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores, a la rambla Mossèn Jacint Verdaguer. Els més petits podran jugar a minitennis, a jocs tradicionals i gegants i fer una passejada en poni. Tot això serà possible gràcies a l'EMD de Valldoreix, el CE Valldoreix i l'Hípica Via Dufresne.

Dissabte, d’11 a 12.30 hores, a la piscina del Complex Esportiu EMD Valldoreix, tindrà lloc una exhibició i un taller de natació sincronitzada, que organitza el Club Sincro Sant Cugat.

A les 12.30 hores, al Pavelló de Valldoreix, la secció de boccia de l’Associació Pro Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) farà una exhibició.

Tradicional presentació dels clubs de Valldoreix
A les 14 hores, també al Pavelló de Valldoreix, se celebrarà la tradicional presentació dels clubs de Valldoreix. Hi prendran part el Club Esportiu Valldoreix, el Club Handbol Valldoreix, el Club Natació Valldoreix, el Valldoreix Futbol Club, el Club Sincro Sant Cugat i la secció de boccia d'ASDI.

Ja a la tarda, a partir de les 16 hores, a la piscina del Complex Esportiu EMD Valldoreix, es farà el primer Campionat Popular de Natació.

El Club Handbol Valldoreix organitzarà, a partir de les 17 hores, al Pavelló de Valldoreix, el Trofeu d’Handbol, en les categories sènior masculina i femenina.

Entre dissabte a la tarda i diumenge al matí, el Valldoreix Futbol Club organitzarà el primer Trofeu de Futbol al Camp Municipal de Vallvidrera. Dissabte, a les 18 hores, s'enfrontaran els equips juvenils del Valldoreix FC i la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov. Diumenge al matí es jugaran dos partits de categoria sènior: Valldoreix FC B-Bellaterra (10 hores) i Valldoreix FC A-PB Santa Coloma.

Diumenge, més actes esportius
El diumenge, a les 9 hores, es donarà el tret de sortida a la clàssica Trobada de BTT, amb sortida a l’Associació de Veïns de Propietaris de Valldoreix, entitat organitzadora. La passejada transcorrerà pel Parc de Collserola.

La primera edició de la Cursa Popular començarà a les 10 hores, davant del Pavelló de Valldoreix. L'organització, l'EMD de Valldoreix i Run Games, ha dissenyat una prova per a totes les edats, amb un circuit sobre asfalt de 4 quilòmetres de recorregut.

La primera Jornada de Futbol de Base es farà al Club Esportiu Valldoreix, de 10 a 14 hores, i organitzaran conjuntament el CE Valldoreix i el Valldoreix FC. Es tracta d'una jornada de càracter formatiu i lúdic.

El CE Valldoreix també acollirà diumenge, de 10 a 14 hores, una jornada formativa de voleibol platja, mentre que a la tarda, a partir de les 16 hores, es jugarà un torneig 4x4 de voleibol platja. Aquesta activitat la convoquen el CE Valldoreix i el CH Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem