Triomf contundent del Qbasket Sant Cugat davant de l'afició

Les blau-i-negres van ser un vendaval i només van encaixar 13 punts en la primera part

El femení del Qbasket Sant Cugat va guanyar 60 a 35 davant la UE Barberà, en un duel amb molta solvència per part de les blau-i-negres, el diumenge 4 de febrer. Les noies van erigir un mur defensiu i és que només van encaixar 13 punts en la primera part, construint així una important victòria per intentar evitar el descens.

Les santcugatenques van sortir a la pista, amb la intenció ja des del principi, de marcar una diferència tant en el joc com en el marcador. En el primer quart, el Qbasket Sant Cugat, tot i que estava jugant un ritme ràpid i aconseguint imposar-se en els rebots, no acabava de posar una diferència important en el marcador (13 a 10). En el segon parcial, les blau-i-negres van atropellar al seu rival, amb el mateix ritme de joc que al principi, però en aquesta ocasió, amb major encert en el tir i en el joc interior (31-13).

En el tercer quart, les jugadores del Qbasket Sant Cugat van continuar treballant sense donar concessions a l'equip visitant, a més de guanyar totes les disputes de la pilota. El tercer quart finalitzava amb el resultat de 39-21. En l'últim parcial, i amb una diferència important en el marcador, les blau-i-negres van poder augmentar la diferència en el marcador a través de recuperacions de pilota i contraatacs, amb el definitiu 60 a 35.