Triomf insuficient del PHC Sant Cugat que certifica el seu descens

Els vermell-i-negres perden la categoria d'OK Lliga, quan resta encara una jornada en joc

El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat diu adeu a l'OK Lliga en la penúltima jornada de la competició, i és que tot i el triomf per 6 a 4 vers el CP Voltregà, el dissabte 15 d'abril, els vermell-i-negres ja no opten a l'antepenúltima posició. Victòria agredolça per als santcugatencs, que no han deixat de lluitar en cap moment, però han vist com el CE Arenys de Munt vencia també el seu duel, certificant el descens matemàtic dels locals.

Amb això, els vermell-i-negres han sortit amb les idees molt clares sobre la pista de joc i ràpidament han pogut obrir la llauna, amb una diana de Joan Farnés. El gol, però, ha fet reaccionar els visitants, que després de desaprofitar un penal, han aconseguit posar la igualada (1 a 1). Els santcugatencs tenien entre cella i cella la victòria i així ho ha demostrat Abel Moya, tornant a posar l'equip per davant, però de nou, abans del pas pels vestidors, gol del CP Voltregà per anotar el 2 a 2.

En la represa, molta igualtat, amb alternances i arribades per part dels 2 conjunts. A més, tot i que Xavi Serrallonga tornava a agafar la iniciativa per al Solideo PHC Sant Cugat, ràpidament els visitants tornaven a posar les taules en l'electrònic. A més, una diana visitant ha emmudit la ZEM Rambla del Celler (3 a 4), en uns minuts d'imprecisions dels locals que han concedit la 10a falta i la consegüent falta directa. Després de l'errada del CP Voltregà, els vermell-i-negres han aconseguit refer-se, i en un minut per emmarcar, Serrallonga i Farnés remuntaven el partit, quan restaven poc menys de 5 minuts. En el tram final, una falta directa a favor dels locals ha estat clau perquè Pau Gilabert sentenciés el partit (6 a 4), tot i que els santcugatencs ja se sabien descendits.

En acabar el partit, el tècnic, Joan Carles Vadillo, va lamentar tots els punts que ha deixat escapar l'equip durant la temporada: "Hem tingut molts partits que podríem haver guanyat i no hem estat capaços per errades nostres, encert del rival i alguna decisió arbitral. És una pena, perquè hem donat la cara cada jornada, però això no és suficient a l'OK Lliga, ja que l'únic que importa és saber guanyar".

Amb aquest triomf, el Solideo PHC Sant Cugat es manté en la penúltima posició de la classificació, a 3 punts del CE Arenys de Munt, primer equip en evitar el descens directe. Els del Maresme, no obstant això, tenen l'average a favor dels santcugatencs, fent estèril el resultat del Solideo PHC Sant Cugat en la darrera jornada davant el Girona CH.