Triomfs claus del Rugby Sant Cugat i l'Handbol Sant Cugat per les seves apiracions

D'altra banda, al Sant Cugat FC se li escapa la victòria a l'ultim minut en el debut del nou entrenador

El Club de Rugby Sant Cugat ha guanyat àmpliament al Barcelona Universitari Club per 68 a 3 al ZEM La Guinardera aquest dissabte 16 de desembre. Els de Martin Garcia han fet els primers assajos als primers minuts de partit i no han parat de puntuar gràcies a la pressió que ha fet l'equip blanc-i-blau durant tot el partit que ha obligat el rival a retrocedir. A més, els xuts d'Elie Chabut i de Mathis Rande han assegurat que pugés dos punts extra sempre al marcador local. Amb aquesta victòria, el conjunt santcugatenc puja fins a la tercera posició i té a tocar les fases d'ascens quan falta una jornada. L'últim partit de la lliga regular serà contra Toro RC a domicili el 14 de gener i en cas de guanyar-los, els santcugatencs tornaran a jugar la Lliga d'Elit.

L'Handbol Sant Cugat ha obtingut una victòria a casa per 30 a 23 contra el Molins de Q - Molins de Rei aquest dissabte 16 de desembre. El partit ha començat amb molta pressió defensiva dels dos equips que no han trobat porteria fins al minut 5 quan els visitants van obrir el marcador. El partit s'ha mantingut molt igualat als primers minuts de la primera part fins que a l'expulsió d'un jugador rival que ha deixat als santcugatencs amb l'avantatge numèrica a la pista moment que han aprofitat per posar-se per davant al marcador gràcies als gols de Jordi Sancho, que ha finalitzat el partit com a màxim anotador amb 13 gols, i Sergi German, que ha estat el segon golejador del partit. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres acomiaden la 1a volta de la competició dins de les fases d'ascens, objectiu de l'equip per aquesta temporada.

D'altra banda, a l'equip femení del Sant Cugat FC ha perdut per 1-0 contra l'U.E. Porqueres. El marcador s'ha mantingut amb el 0-0 durant tota la primera part i gairebé la segona, però, quan faltaven deu minuts per tornar al vestuari, l'equip gironí ha ficat la pilota dintre de la porteria de Laura Puig i ha posat l'1 a 0 al marcador. Un resultat que no ha pogut remuntar l'equip santcugatenc i que ha finalitzat amb derrota al debut del nou entrenador Rubén Hurtado. Aquest resultat deixa a les vermell-i-negres en sisena posició abans de l'aturada de la competició. La següent jornada, el Sant Cugat FC tindrà descans i no jugarà fins al 21 de gener quan s'enfrontarà al Cerdanyola del Vallès C.F.

Altres resultats destacats

Per la seva banda, El Solideo PHC Sant Cugat goleja a domicili a l'AC Ordes i guanya per 1-6 aquest dissabte 16 de desembre. Els vermell-i-negres sumen 3 punts i ja acumulen dues victòries seguides abans de l'aturada lliguera. La següent jornada enfrontarà als santcugatencs contra el CAA Dominicos el pròxim 13 de gener. L'equip femení del Sant Cugat FS ha empatat 1-1 contra el Badalona Futsal Iris i manté la cinquena posició a la taula. El següent partit no serà fins al 13 de gener contra el CFS Autoescola Urgell Linyola. Finalment, la UESC Tenis Taula femení cau contra l'UCAM Cartagena per 4 a 1 i es manté últim a la lliga a dos punts de mantenir-se a la màxima categoria. La següent jornada serà el 19 de gener i les enfrontarà a l'Hujase Jaén Paraíso Interior.

Generali HC Palau de Plegamans- Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení: 5-1

Club de Rugby Sant Cugat masculí - Barcelona Universitari Club: 68-3

Club de Rugby Sant Cugat femení - A.V.R. FC Barcelona: 18-15

Tenea- CB Esparraguera - Unió Esportiva Sant Cugat: 89-75

FS Farmacia - Centre de Salut Catalunya Castellar - Olimpyc Floresta FS: 1-3

Handbol Sant Cugat- Handbol Molins: 30-23

Badalona Futsal Iris - Futbol Sala Sant Cugat femení: 1-1

AC Ordes - Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí: 1-6