Ubald de Azpiazu (Equip Sant Cugat), segon classificat en un dur ral·li pel Marroc

El pilot santcugatenc, juntament amb el seu fill Ignasi de Azpiazu, va pujar en el podi de la Panda Raid del Marroc

Ubald de Azpiazu, de l'Equip de Sant Cugat, va acabar en la segona posició de la Panda Raid del Marroc juntament amb el seu copilot i fill, Ignasi de Azpiazu. Amb això, la dupla va acabar pujant en el podi d'aquest ral·li, que es va disputar entre el divendres 21 i el divendres 28 d'octubre a Marroc, en la 4a edició de l'Equip Sant Cugat participant en aquesta carrera.

La Panda Raid es va disputar al Marroc en 6 etapes. FOTO: Cedida

La Panda Raid es va disputar al Marroc en 6 etapes. FOTO: Cedida


Així doncs, la parella va acabar segona en la modalitat de 2 rodes motrius amb un Seat Panda del 1986, amb una puntuació de 4.185,5 punts, per darrere de José Muñoz i Claudio Rodríguez, que van ser primers amb 4.299,5 punts. El podi el va tancar la parella formada per Pedro Moreno i Antonio Peñalver, amb 4.120,0 punts. La part negativa d'aquesta edició, però, va ser la retirada de l'altre cotxe de l'Equip Sant Cugat, un Seat Marbella del 1994 pilotat per Joan Molinera i el seu copilot Lluís González, el qual no va poder desplaçar-se fins al Marroc per una avaria d'última hora.

La carrera, en la qual només poden participar Seats Panda o Seats Marbella, es va dividir en 6 etapes, amb un recorregut de 4.800 quilòmetres entre zones de pista i desert sense poder utilitzar sistemes de geolocalització. "Ha estat un any molt dur, en el qual s'han retirat una cinquantena de parelles. A més, el primer dia ens vam topar amb una tempesta de sorra que va fer que es perdés molta gent per la dificultat d'orientació" explicava de Azpiazu.

La dupla va acabar en la 2a posició de la Panda Raid de 2 rodes motrius, d'entre més de 120 participants. FOTO: Cedida

La dupla va acabar en la 2a posició de la Panda Raid de 2 rodes motrius, d'entre més de 120 participants. FOTO: Cedida


Amb tot, el santcugatenc es mostra molt il·lusionat amb aquesta 2a posició, millorant la seva millor marca (una 3a posició): "Ha estat un any una mica agredolç, ja que no hem pogut comptar amb el suport de Joan Molinera. No obstant això, estic molt content d'haver quedat segon, tot i que amb un regust estrany, i és que només 3 minuts ens han separat dels guanyadors".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem