La UD Taburiente sorprèn al Junior FC i l'allunya de la Final Four

Els blau-i-negres no han pogut passar de l'empat vers el cuer i es compliquen la seva presència a les eliminatòries pel títol, després d'encadenar la 4a jornada sense guanyar

El masculí d'hoquei herba del Junior FC ha empatat 1 a 1 davant de la UD Taburiente, cuer de la classificació, el diumenge 30 d'abril. Els santcugatencs han pogut obrir la llauna, però han vist com el conjunt visitant igualava el duel en el darrer quart, complicant el somni dels blau-i-negres de ser en la Final Four.

Amb això, els jugadors del Junior FC eren conscients que escuraven les seves darreres opcions de lluitar per la Final Four, i fruit d'això, sortien al terreny de joc amb la intenció de sumar els 3 punts. Tot i que en la 1a part els blau-i-negres no podien perforar la porteria rival, en el 3r quart, Pau Masip trencava la igualada. Els visitants, però, necessitaven els punts per intentar eludir el descens, i en una embranzida, empataven el partit en el darrer parcial. El Junior FC no ha tirat la tovallola, però ja no ha tingut temps de poder perforar un altre cop la porteria del conjunt canari.

Amb aquest empat, el Junior FC es manté en la 6a posició, a 9 punts de la Final Four, posició que ocupa el Sanse Complutense, quan resten 5 jornades de competició. En la pròxima jornada, els blau-i-negres visitaran l'Atlètic Terrassa HC, el diumenge 7 de maig.