La UE Sant Cugat de tennis taula aconsegueix cinc medalles al Campionat de Catalunya

El conjunt santcugatenc aconseugeix alçar-se campió per primer cop en aquest campionat amb l'or aconseguit per Mariona Munné en la categoria infantil

La Unió Esportiva Sant Cugat Carnisseries Sagarra va aconseguir cinc medalles en el Campionat de Catalunya de Joves de Tennis Taula i va assolir un fet històric, ja que Mariona Munné va asssolir el primer títol de la base del club en alçar-se campiona en la categoria infantil.

A més, en el torneig disputat del 28 de març a l'1 d'abril a Valls (Tarragona), la UESC va aconseguir quatre podis més i va ser el club amb més medalles. A part del títol de Munné, Sofia Carro va quedar segona en la categoria benjamí femenina, Tianxiang Zou va assolir el tercer lloc a la categoria aleví masculina, Bruno Huertas tercer en infantil masculina i la mateixa Mariona Munné també va aconseguir quedar tercera en la categoria juvenil femenina.

Munné va alçar-se campiona després de realitzar un impecable torneig en la categoria infantil cedint només 1 set en tots els partits que va disputar. En la fase de grups, en la qual només accedien els dos primers classificat a la fase final, la santcugatenca va guanyar els 3 partits per 3 a 0 passant com a primera de grup. En els vuitens de final es va imposar a Berta Palomo (CN Mataró) i en els quarts de final es va enfrontar a la seva germana Laia Munné, que va quedar 5a i a qui va guanyar per 3 a 1. A les semifinals es va imposar per 3 a 0 a Irina Gimeno (Vic CTT) i a la final a Raquel Larrubia del CTT Els 8 La Garriga per 3 a 0. Pel que fa a la categoria masculina Bruno Huertas va quedar tercer després de perdre per 3 a 0 en les semifinals davant Eloi Ruiz del (TT Castelldefels).

En la categoria benjamí femenina Sofia Carro va accedir a la final, però va aconseguir la plata en perdre davant Renata Shypsha (CTT Ganxets Reus) per 3-0.

A part de les medalles aconseguides, la UESC va tenir prescència de més jugadors en les fases finals del campionat. En categoria alevina Tianqui Zou i Cristina Estivill ambdós eliminats a vuitens de final i en categoria infantil, Enric Fígols eliminat a vuitens i Àlex Moreno, eliminat a setzens de final. 

 

El director tènic de la Unió Esportiva Sant Cugat de tennis taula, Josep Antón valora molt positivament les medalles aconseguides per la UESC en aquest torneig: "En els darrers anys estem en una línia ascendent. Cada vegada que anem a una competició important estem superant el que vam fer l'any anterior i ser el club amb més medalles no ens ho esperàvem, sobretot davant de clubs amb més pressupost que nosaltres. Aquest torneig ha demostrat que la feina que fem segueix creixent. Després d'això, ens queda la recta final de temporada que l'afrontem amb moltes ganes i més els nois i noies que portaven molt temps sense competir".

 
Comentaris

Destaquem