La UESC s'acomiada de l'any mantenint el seu ple de triomfs com a local

Els vermell-i-negres van poder trencar el partit en el segon quart, en el qual van ser un mur defensiu per als rivals

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat segueix en un gran estat de forma, i és que els vermell-i-negres van guanyar 92 a 68 al BC Tecla Sala per seguir invictes com a locals aquesta temporada, el diumenge 18 de desembre. En un partit molt treballat per als santcugatencs, l'equip va poder escapar-se en el marcador gràcies a una sòlida defensa en el segon quart, davant un dels millors conjunts ofensius de la temporada.

Així doncs, el partit va arrancar amb alternatives per part dels dos equips, aconseguint portar la iniciativa els vermell-i-negres en acabar el 1r parcial, amb un Brian Amabilino encertat en el joc interior i amb Marcus Williams fent mal des del llançament exterior (26 a 22). En el segon parcial, però, els santcugatencs van ser capaços de trencar el partit, encaixant només 5 punts i amb un encertat Gerard Prat marxaven al pas pels vestidors amb el 43 a 27.

En la represa, els visitants van reaccionar, no obstant això, van topar amb un excels Marcus Williams, que amb 10 punts, va fer estèril l'embranzida del BC Tecla Sala (65 a 43). Ja en el darrer quart, i amb el control en el marcador, al UESC va fer els deures per acabar vencent 92 a 68.

Gabi Payet, entrenador de la UESC, destaca el gran segon quart realitzat per l'equip per decantar el marcador: "El duel va iniciar molt obert, cometent nosaltres errades que permetien les transicions i els contraatacs del BC Tecla Sala. En el segon quart, vam poder controlar millor la pilota i això ens va obrir el camí. Després de la represa, vam seguir en la línia per sumar un important triomf".

Amb aquesta victòria, els santcugatencs es mantenen en la 2a posició de la classificació, i es queden a només 1 triomf del líder, el CB Cerdanyola. L'equip reprendrà la competició visitant la UB Sant Adrià, el dissabte 14 de gener.