La UESC classifica a 13 palistes pel Torneig Estatal de tennis taula

Dels 15 jugadors vermell-i-negres que van participar en el Classificatori de Catalunya, 13 d'ells van aconseguir el bitllet, amb 8 podis

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat va classificar fins a 13 palistes per al Torneig Estatal, en el Torneig Classificatori de Catalunya, que va tenir lloc a Bàscara, entre el dimecres 6 i el diumenge 10 de desembre. A més, el club vermell-i-negre va aconseguir fer 8 podis, sent un dels clubs referència de la competició.

Els grans protagonistes de la UESC en el Torneig Classificatori de Catalunya van ser Roc Gibert (infantil), Ferran Paredes (cadet) i Francesc Castillo (veterà +40), i és que els 3 van aconseguir vèncer la seva prova. A més, també van assolir podi Mariona Munné (juvenil), Tianxiang Zou i Oriol Martínez (infantil), Josep Antón (veterà +40) i Sofia Carro (infantil).

A part d'aquests bons resultats, dels 15 palistes que van participar en la competició, fins a 13 van obtenir bitllet per al Torneig Estatal, que es disputarà a Tarragona del 23 al 25 de febrer, i és que a més dels 8 podis assolits, també van aconseguir la classificació Christian Callejón (infantil), Laia Munné (juvenil), Cristina Estivill (infantil), Jofre Escoda (juvenil) i Àlexia Guarch (sub-21).