La UESC confia en el treball de Norberto Guerra al capdavant del masculí

El club santcugatenc ha anunciat la renovació de Norberto Guerra amb la intenció de donar continuïtat al projecte d'aquesta temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat segueix planificant la temporada vinent, a l'espera del que pugui passar amb aquesta, i el club vermell-i-negre ha anunciat la continuïtat de Norberto Guerra al capdavant de la banqueta del primer equip masculí.

Norberto Guerra arribava al passat estiu al club santcugatenc i abans de l'aturada pel confinament de la COVID-19, l'equip se situava 3r en la classificació de la Copa Catalunya, posicions per jugar la promoció d'ascens. Així ho explica Dani José, Director Esportiu de la UESC: "estava quallant molt bona temporada i volem donar continuïtat al projecte".

A més, el club també està començant a parlar amb els jugadors, amb la intenció de mantenir l'equip que aquesta temporada estava aconseguint tan bon rèdit. "Vam crear una bona plantilla a l'inici de la temporada i ara volem continuar amb aquests jugadors, reforçant alguna posició", explica Dani José.

D'altra banda, Itay Levy continuarà d'ajudant de Norberto Guerra i assumirà la banqueta del segon equip masculí, després de la marxa de Francisco Soro al femení. "La nostra idea és que els dos equips sèniors masculins tinguin un estil de joc similar, fet que ens permetrà que quan pugi un jugador, ja tingui els mecanismes assolits", sentencia Dani José.

 
 
 
Comentaris

Destaquem