La UESC es reforça amb l'objectiu 'd'eludir el descens' en la Superdivisió Femenina

Les vermell-i-negres, que jugaran per primera vegada en la màxima categoria estatal, han fet 4 noves incorporacions

El femení de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat jugarà per primera vegada en la Superdivisió Femenina, màxima categoria estatal, després d'haver assolit la darrera temporada l'ascens. És per això que el club vermell-i-negre ha incorporat fins a 4 jugadores, consolidades en l'elit, amb l'objectiu de lluitar per la permanència.

Amb això, el club santcugatenc ha decidit renovar a Mariona Munné, jugadora puntal de l'entitat que està en el CAR Sant Cugat. A més, Laia Munné i Alèxia Guarch seguiran un any més defensant la samarreta vermell-i-negra. Per contra, Constanza Martínez decideix retirar-se i Viiktoria Klimchenko ja no jugarà més amb la UESC.

El club, d'altra banda, ha incorporat a 4 jugadores: la sueca Rebecca Muskantor, la italiana Chiara Colantoni, la ucraïnesa Anya Gaponova i la catalana Sara Ballester. Muskantor prové de la lliga sueca i ha estat 4t del món en categoria cadet i actualment és la 252a del Món; en el cas de Colantoni, la italiana ha defensat 15 anys la selecció absoluta i ha participat en 8 Campionats d'Europa i 6 Campionats del Món; Gaponova està jugant la lliga francesa i ha estat olímpica a Tòquio, a més de comptar amb medalles en el Campionat d'Europa (bronze en dobles i per equips); finalment, Ballester ve a reforçar el bloc de jugadores nacionals.

Amb tot, Josep Anton, responsable de la secció de tennis taula de la UESC, explica que el club té per objectiu la permanència: "Hem fet un canvi bestial, accedint a una lliga professional. És per això que ens hem reforçat amb aquestes jugadores internacionals, amb l'objectiu d'eludir les posicions de descens". En cada jornada, una de les 3 convocades ha de ser una jugadora nacional.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem