La UESC s'estrena amb una contundent victòria per situar-se líder de grup

Els vermell-i-negres, després de perdre la categoria la darrera temporada, s'han imposat amb solvència en el primer desplaçament de Copa Catalunya

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat no podia començar de millor manera en el seu retorn a Copa Catalunya, i és que els vermell-i-negres han guanyat 50 a 76 a la pista del Bàsquet Sant Boi, el diumenge 25 de setembre. En un exemple de bona defensa, els santcugatencs sumen els primers 2 punts de la temporada i se situen líders del grup 3.

El partit ha estat un monòleg de la UESC des del xiulet inicial, i és que en el primer quart, els vermell-i-negres només han encaixat 6 punts, marxant el primer parcial amb un avantatge de 10 punts, gràcies al bon joc de Brian Amabilino i Ferran López. A més, en el segon quart, els santcugatencs han seguit en bona dinàmica, ampliant la seva diferència (17 a 37).

En la represa, els visitants no han abaixat el peu de l'accelerador, i guiats per Brian Amabilino i Martí Corbera, han pogut mantenir la diferència (30 a 57). Ja en el darrer quart, els visitants han abaixat la seva intensitat, no obstant això, els santboiencs no han pogut maquillar el resultat final (50 a 76).

Gabi Payet, tècnic de la UESC, ha destacat que l'equip ha arribat molt rodat de la pretemporada: "Hem controlat molt bé el partit, amb un ritme i una intensitat molt alts. A més, hem pogut desplegar coses treballades durant la pretemporada, així que estic molt content. Es nota el caràcter, la il·lusió i les ganes de voler-se menjar el món dels jugadors".

Amb aquest triomf, la UESC dorm la primera jornada com a líder de la competició, gràcies a la diferència de 26 punts assolida. En la pròxima jornada, els vermell-i-negres rebran El Círcol Cotonifici Badalona, el dissabte 1 d'octubre. "És un equip que l'any passat va fer un pas endavant per estar en les posicions capdavanteres i que ve d'una derrota, així que vindrà amb ganes de guanyar el partit" ha sentenciat l'entrenador.