La UESC s'exhibeix en un nou festival anotador per mantenir el pols al líder

Els vermell-i-negres superen de nou els 90 punts i encadenen la seva 6a victòria de manera consecutiva

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat ha guanyat 67 a 91 al Basket Almeda en un partit que de nou l'equip ha estat molt encertat en atac, el dissabte 3 de desembre. Així doncs, els vermell-i-negres, després d'una gran primera part, han sentenciat el partit en l'inici del 3r quart, sent un vendaval per a l'equip de Cornellà de Llobregat.

La primera part ha estat molt igualada i els vermell-i-negres han sobreviscut a les ofensives rivals gràcies a l'encert de Raimon Solivelles, Brian Amabilino i Marc Talaverón (19 a 23). En el segon parcial, però, els santcugatencs han fet un pas endavant, i amb una sòlida defensa, han pogut obrir una important escletxa en el marcador (34 a 51), amb un entonat Marc Talaverón.

L'inici del 3r quart, a més, ha estat determinant per a la UESC, que amb un parcial de 2 a 11, ha noquejat al conjunt rival. Ja amb la diferència en el marcador, els vermell-i-negres han abaixat una mica la seva intensitat, fins al 52 a 71. Ja en el darrer parcial, els visitants, capitanejats per Ferran López, no han donat cap possibilitat de sorpresa al Basket Almeda (67 a 91).

Gabi Payet, entrenador de la UESC, valora seguir en una bona ratxa positiva jornada rere jornada: "Estic molt content amb el resultat i amb el nostre estil de joc, i és que és el 4t partit consecutiu que superem els 90 punts. Crec que hem sortit molt bé després del pas pels vestidors i això ha estat fonamental per trencar el partit".

Amb aquest triomf, els vermell-i-negres es mantenen en la 2a posició, a només 1 victòria del Bàsquet Cerdanyola. En la pròxima jornada, la UESC rebrà la visita del BC Tecla Sala, el diumenge 18 de desembre, en el darrer partit del 2022.