La UESC guanya a un rival directe i torna a lluitar per la Final a 8

Els vermell-i-negres es van imposar a domicili vers el CB Ripollet gràcies a un gran darrer quart i se situa a una victòria de les fases d'ascens

Triomf clau del masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat per reenganxar-se en la lluita per la Final a 8, i és que els vermell-i-negres van vèncer al CB Ripollet per 83 a 94, el diumenge 16 d'abril, rival directe en la classificació. Els santcugatencs, després de 3 quarts de molta igualtat, van prémer l'accelerador en el darrer quart per acabar decantant la balança i tornar a tenir opcions per lluitar per l'ascens.

Amb això, els vermell-i-negres van sortir millor sobre el terreny de joc, i aprofitant l'encert de Marcus Williams des del tir exterior, van agafar una mica de distància en el marcador (9 a 19) en el primer quart. Abans del pas pels vestidors, no obstant això, els locals van reaccionar, i tot i errar 7 tirs lliures, van igualar de nou el matx (38 a 38).

En la represa del partit, màxima igualtat entre els 2 conjunts, i és que es va viure una alternança d'anotacions, portant l'electrònic al 59 a 58. En el darrer temps, però, la UESC va fer un pas endavant, i guiats per Brian Amabilino i Martí Corbera, van poder escapar-se en el marcador, amb el definitiu 83 a 94.

Amb aquesta victòria, la UESC se situa en la 4a posició, a només 1 victòria del CB Ripollet i el Baricentro Barberà, 2n i 3r classificat, i a 2 triomfs del líder, el CB Cerdanyola. Amb això, els santcugatencs esperaran una ensopegada dels conjunts per sobre en la classificació per poder situar-se en places de la Final a 8, quan només resten 4 jornades. El pròxim rival dels vermell-i-negres serà el Basket Almeda, el diumenge 23 d'abril.