La UESC reacciona a temps per guanyar el cuer i tornar a la senda del triomf

Els vermell-i-negres van haver de remuntar un marcador advers al pas pels vestidors per seguir situats en la 2a posició

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat va guanyar vers el Bàsquet Sant Gervasi, cuer de la classificació, per un resultat de 64 a 83, el dissabte 11 de febrer. El partit, però, no va ser gens fàcil, i és que els vermell-i-negres van haver de capgirar un resultat advers, i és que en el descans del duel perdien.

Així doncs, en el primer quart, els locals van sortir millor posicionats i van estar per davant en l'electrònic, mentre que la UESC, capitanejada en atac per Ferran López, va haver d'anar a remolc (16 a 14). En el segon parcial, el Bàsquet Sant Gervasi va poder obrir una escletxa en el marcador (29 a 20), no obstant això, abans del pas pels vestidors, els vermell-i-negres van aconseguir retallar distàncies, amb un entonat Marcus Williams des del tir exterior (38 a 35).

En la represa, la UESC va poder millorar les seves prestacions, i aprofitant l'alçada de Nana Harding, va encarrilar el duel en el 3r quart (51 a 59). Finalment, en el darrer parcial, els santcugatencs, amb un encertat Brian Amabilino, van poder anar obrint diferències fins al definitiu 64 a 83.

Amb aquest triomf, els vermell-i-negres es retroben amb la victòria després de caure en la darrera jornada i se situen en la 2a posició de la classificació. En la pròxima jornada, la UESC té un duel importantíssim, i és que els santcugatencs rebran el CB Cerdanyola, líder amb un triomf més que els locals, el diumenge 26 de febrer.