La UESC sua de valent per mantenir-se invicte com a local

Els vermell-i-negres van tenir dificultats per guanyar al Bàsquet Sant Boi, però surten vencedors i aprofiten l'ensopegada del Bàsquet Cerdanyola

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat va guanyar 79 a 75 davant el Bàsquet Sant Boi, en un partit en el qual els vermell-i-negres van estar quasi tota l'estona per davant, però que arribava al tram final amb la màxima igualtat, el diumenge 29 de gener. Els santcugatencs, tot i la dificultat, van saber sobreposar-se i aprofiten la primera derrota del Bàsquet Cerdanyola per retallar posicions amb el lideratge.

Amb això, el duel va arrencar amb un baix percentatge anotador, i és que els primers 10 minuts el marcador reflectia el 14 a 9. En el segon parcial, però, els vermell-i-negres reaccionaven, i amb un encertat Rai Solivelles (amb 3 triples), l'equip aconseguia fer un pas endavant (38 a 24), marxant amb un còmode avantatge al pas pels vestidors.

La UESC semblava que aprofitava l'embranzida del tram final de la 1a part, no obstant això, el conjunt visitant reaccionava a temps i aconseguia reduir l'avantatge un cop acabat el 3r quart (57 a 49). En el darrer parcial, el Bàsquet Sant Boi va aprofitar la seva bona dinàmica per situar el 77 a 75, però 2 tirs lliures de Ferran López sentenciaven el partit.

Amb aquesta victòria, la 2a de manera consecutiva, la UESC es manté invicte com a local i situada en la 2a posició de la classificació. A més, amb la primera derrota de la temporada del Bàsquet Cerdanyola, els vermell-i-negres se situen a només 1 triomf del lideratge. En la pròxima jornada, l'equip visitarà El Círcol Cotonifici Badalona, el diumenge 5 de febrer.