La UESC suma 15 medalles en el Campionat de Catalunya de tennis taula

La gran protagonista va ser Sofia Carro, la qual va aconseguir 2 ors, 2 plates i 1 bronze

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat va ser protagonista en el Campionat de Catalunya, i és que el club santcugatenc va aconseguir un total de 15 medalles, en un campionat disputat a Valls (Tarragona), entre el dissabte 1 i el dijous 6 d'abril. Amb això, l'entitat santcugatenca va sumar 2 medalles d'or, 7 de plata i 6 de bronze, aconseguint així ser un dels clubs de Catalunya amb més medalles assolides en la competició.

La gran protagonista vermell-i-negra va ser Sofia Carro, i és que la palista alevina va aconseguir la medalla d'or en dobles amb Renata Shypsha, guanyant a Neus Roma i a Carmen Domingo per 3 a 0, i en equips, formant part del CTT Ganxets derrotant en la final al CTT Borges per 3 a 0. Carro, a més, ha estat plata en la categoria individual, perdent la final contra Renata Shypsha (3 a 0), i en la categoria dobles mix amb Zou Tianxiang, en perdre 3 a 0 vers Francisco Serrano i Renata Shypsha. Finalment, en la categoria infantil, Sofia Carro i Cristina Estivill eren bronze en dobles femení.

Un altre dels grans protagonistes per part de la UESC va ser l'aleví Zou Tianxiang, que a més de la plata assolida amb Sofia Carro, va aconseguir una plata amb equips amb el CTT Valls del Nord (perdent la final 3 a 0 contra el CTT Borges) i una altra plata amb dobles amb Oriol Martínez (sortint derrotats en la final 1 a 3 amb Roger Quesada i Roc Gobert). A més, Tianxiang va ser bronze en la categoria individual. Mèrits també per la benjamina Agnés Llovet, que va ser plata en dobles ambi equips i bronze en individual.

A part d'aquest recull d'èxits de Sofia Carro, Zou Tianxiang i Agnés Llovet, l'equip infantil, format per Zou Tianqi, Christian Callejón, Arnau Prieto i Ismael Araujo va ser bronze per equips, mentre que en juvenils, Mariona Munné va ser plata en individuals en perdre 1 a 3 vers Camila Renata Moscoso en la final, les palistes Mariona i Laia Munné i Alèxia Guarch van ser bronze en equips i Alèxia Guarch obtenia també un bronze en dobles mixt amb Enric Torné.