La UESC torna a perdre i necessita un miracle per assolir la permanència

Els vermell-i-negres encadenen la seva 7a derrota consecutiva i tenen peu i mig a Copa Catalunya

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat encadena una nova derrota, aquesta vegada davant l'Embou - El Olivar, després de perdre 79 a 87, el diumenge 27 de febrer. Els vermell-i-negres no han tingut opcions de vèncer, tot i que en el final partit han pogut retallar la diferència en el marcador.

Així doncs, tot i que els vermell-i-negres han pogut aguantar en el tram final del partit (8 a 9), amb un encertat Dani Busto, els aragonesos han incrementat la seva intensitat i, amb un parcial de 2 a 15, marxaven amb un gran avantatge en el primer quart (10 a 24). El vendaval visitant ha continuat en el segon parcial, i és que l'Embou - El Olivar ha superat la diferència de 20 punts (16 a 37). Quan semblava tot perdut, els vermell-i-negres han reaccionat i, en uns bons minuts de Pau Truñó i Ferran López, han col·locat el 30 a 39. La remuntada, però, era un miratge, i abans del pas pels vestidors el conjunt visitant s'imposava 30 a 49.

En la represa, la superioritat del conjunt d'Aragó ha quedat palesa sobre la pista de joc, i és que totes les alternatives que proposava la UESC eren ben contingudes per l'Embou - El Olivar, que al final del tercer quart guanyava 59 a 74. En el darrer quart, els vermell-i-negres han buscat l'èpica i, restant poc més de 90 segons, s'han situat a només 6 punts (76 a 82), tot i que no ha estat suficient per intimidar els rivals, que han acabat guanyat 79 a 87.

El tècnic Gabi Payet, el qual ha dirigit el seu primer partit a la ZEM Rambla del Celler, considera que hi ha una millora en l'equip: "És veritat que hem tingut problemes en la lectura del joc i hem patit per culpa del desorde ofensiu. Tanmateix, hem lluitat fins al final i estem notant una millora, ja que hem incrementat la nostra mitjana anotadora".

Amb aquesta nova derrota, l'equip es manté en la penúltima posició i segueix estant a 3 victòries de la permanència, quan resten 5 jornades perquè acabi la competició. En la pròxima jornada, l'equip rebrà la visita del CB Valls. "Hem de ser conscients de les coses que ens estan sortint bé fins ara i creure-hi" ha sentenciat Payet.