La UESC venç i s'acosta a les fases d'ascens

Els vermell-i-negres han sabut controlar el ritme de partit en tot moment i segueixen depenen d'ells mateixos per classificar-se per la lluita per l'ascens

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat es va imposar 81 a 89 davant el BC Tecla Sala, el dissabte 6 de maig. Els vermell-i-negres van saber controlar els 40 minuts de partit i segueixen ocupant una de les posicions per participar en la Final a 8, la fase d'ascens a Lliga EBA.

Amb això, des del xiulet inicial, els santcugatencs van sortir amb la intenció de sumar un triomf, i guiats per Brian Amabilino, es posaven per davant en un primer quart d'alternança en el lluminós (22 a 25). En el segon parcial, a més, l'encert de Gerard Castells va ser clau per obrir una petita escletxa en el marcador (44 a 52). En la represa, els locals van aprofitar el seu tir exterior per intentar retallar distàncies (64 a 67), no obstant això, la UESC va saber fer un pas endavant en el darrer parcial, i des del tir lliure, va poder certificar el triomf per 81 a 89.

Amb la victòria, els santcugatencs segueixen dins de les posicions que donen accés a les fases d'ascens, quan només resten 2 jornades perquè acabi la competició. En la pròxima jornada, la UESC rebrà la UB Sant Adrià, el dissabte 13 de maig.