Últims dies per incriure's al primer Campionat de Pàdel del Complex EMD

Es jugarà, del 26 al 28 d'abril, a les quatre pistes del Complex Esportiu EMD de Valldoreix. Les inscripcions es poden formalitzar fins al dimarts 23 d'abril

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix organitzarà, del 26 al 28 d'abril, la primera edició del Campionat Social de Pàdel, en les cinc pistes d'aquest equipament esportiu. Les inscripcions es poden formalitzar fins al dimarts 23 d'abril al migdia i tenen un cost de 15 euros per persona. Tots els participants rebran un welcome pack i els tres primers classificats de cada categoria s'enduran un trofeu.

Sis categories
L'organització ha dissenyat un total de sis categories: Primera, Segona i Tercera Masculina i Femenina. De moment, ja s'han inscrit 35 parelles en la Segona Categoria i 21, en la Tercera Categoria. En aquest campionat de caràcter amateur cada parella jugarà un mínim de dos partits

Aquest és el primer campionat de pàdel que organitza el Complex Esportiu EMD des que el passat 14 de febrer es van inaugurar les quatre noves pistes de pàdel d'aquest equipament.

El lliurement de premis, al Bocca
Els premis es lliuraran el dijous 2 de maig al Bocca Sant Cugat, en el decurs d'un sopar que oferirà aquest restaurant santcugatenc i que començarà a les 21 hores. El Complex Esportiu EMD oferirà als assistents un sorteig amb molts regals.

 
Comentaris

Destaquem