Últims dies per incriure's al primer Open Ciutat de Sant Cugat de Tennis de Taula

L'organitza la Unió Esportiva Sant Cugat el divendres 27 i el dissabte 28 de desembre, al Pavelló 3. La competició té dues categories, federats i no federats. Les inscripcions es tanquen el 26 de desembre

La secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat organitza el divendres 27 i el dissabte 28 de desembre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, la primera edició de l'Open Ciutat de Sant Cugat de Tennis de Taula. La competició tindrà dues categories, federats i no federats, i es jugarà en les modalitats d'individuals i dobles. Divendres es jugarà de 18 a 22 hores, i dissabte, de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores. L'organització oferirà servei de bar pels participants.

Les inscripcions es tanquen el dijous 26 de desembre
Les inscripcions per participar en aquest Open Ciutat de Sant Cugat de Tennis de Taula es poden formalitzar, fins el dijous 26 de desembre, a les 20 hores, a través de la pàgina de facebook del torneig. Tots els jugadors federats inscrits rebran una samarreta commemorativa d'aquesta competició que està previst que tingui continuïtat en els pròxims anys.

En el cas dels no federats les inscripcions s'han de formalitzar en el següent correu electrònic indicant nom, edat del participant, telèfon i categoria en què s'inscriu.

En la categoria de federats rebran un trofeu els tres primers classificats de la categoria absoluta i també premis en metàl·lic de 80, 40 i 20 euros. Quant a la categoria provincial rebran un trofeu els dos primers classificats i un premi de 40 i 20 euros. Els no federats rebran un trofeu els dos primers classificats.

 
Comentaris

Destaquem