Un centenar de corredors participen a la III Cursa Popular dos milles de Mira-sol

És l'edició amb més participació i el guanyador ha estat el mateix de l'any passat, Miguel Ángel Balaguer

La tercera edició de la Cursa Popular 2 milles de Mira-sol ha assolit un nou récord de participació amb prop d'un centenar de corredors. La cursa s'ha iniciat a les nou del matí al Passeig de Sevilla, des del qual els participants han recorregut un total de 3,7 km pels carrers del barri santcugatenc.

El guanyador de la cita ha estat Miguel Ángel Balaguer, que ha obtingut la victòria per segon any consecutiu. Balaguer, de 40 anys, ha finalitzat el recorregut amb un temps d'11 minuts i 57 segons, marca que millora els 12 minuts i 40 segons amb els que va vèncer l'any passat. El mirassolenc ha explicat que "feia molta calor" però que l'edició d'enguany ha estat molt més atractiva per la bona participació. De la mateixa manera, ha assenyalat que la competitivitat ha estat superior, donat que amb el temps de l'any anterior "hagués quedat cinquè o sisè".

Per part de l'organització, Josep Danon s'ha mostrat molt satisfet amb la participació, en una cursa que l'any que ve segur que repetirà com a un dels esdeveniments esportius més importants de la Festa Major de Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem