Un grup estranger podria comprar el Golf Can Sant Joan

Segons publica Palco23, la compra compta amb el suport i l'assessorament del president del PGA European Tour, David Williams, ja s'ha firmat un preacord i a finals de juliol es podria signar el contracte

La Federació Catalana de Golf hauria acceptat una de les 4 ofertes (es tractaria d'un grup estranger, del que es desconeix la seva nacionalitat) que ha rebut per a la gestió del Golf Can Sant Joan, situat entre les poblacions de Sant Cugat i Rubí, segons publica Palco23. Segons aquest web, ja s'ha firmat un preacord i a finals de juliol es podria signar el contracte.

Amb el suport del president del PGA European Tour

Aquesta ha estat la millor proposta que ha rebut la federació, tant en l'oferta econòmica com el projecte esportiu, que compta amb el suport i l'assessorament del president del PGA European Tour, David Williams. Aquest ha estat un aspecte molt valorat després de la mala experiència de l'última empresa concessionària, Puro Campo, que va obligar a l'ens federatiu a rescindir el contracte. El camp de golf està tancat des de fa unes setmanes per ordre judicial, com a conseqüència dels deutes que havia acumulat l'empresa dirigida per un empresari rus.

Puro Campo va assumir l'explotació del Golf Can Sant Joan el 2017, després de comprar el camp a Metropolitan Golf Barcelona. Amb aquesta compra, el camp no haurà de tancar definitivament i seguirà en marxa, almenys, fins al 2064, any fins el qual l'Incasòl té arrendats els terrenys del camp a la mateixa entitat federativa per uns 18.184,50 euros a l'any, que ara haurà de pagar el nou gestor.

El Golf Can Sant Joan, que el va dissenyar Severiano Ballesteros el 1994, va ser el primer camp de golf públic que es va construir a l'Estat espanyol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem