Un jugador del Club Esportiu Valldoreix guanya la prova del circuit Rafa Nadal

La fase final de la 3a prova del circuit Rafa Nadal Tour By Mafpre s'ha disputat al club des de l'11 d'abril fins aquest diumenge,16 d'abril

El jugador búlgar Nikolay Nedelchev, que pertany a la BTT Tennis Academy del Club Esportiu Valldoreix (CEV) des de fa 3 anys, ha guanyat la final de la tercera prova del circuit de tennis Rafa Nadal Tour By Mafpre. La final d'aquesta competició s'ha disputat aquest matí, 16 d'abril, al CEV en les categories sub-12 i sub-14 individual masculí i femení.

Nikolay Nedelchev ha superat al seu rival Gerard Planelles en categoria sub-14 masculina en tres sets (6-4, 0-6, 6-3). A la final femenina sub-14 Anne Mintegi s'ha imposat a Lucía Llinares amb 6-4 i 6-0.

Pel que fa a les finals sub-12, en categoria masculina, Markus Giersiepen s'ha imposat en tres sets a Alejandro Juan (3-6, 7-5, 6-3). A la final femenina sub-12 Victoria Jiménez ha guanyat a Ariana Geerlings amb 4-6, 6-3, 6-3.

La tercera de les sis proves

La 3a prova del circuit Rafa Nadal Tour By Mafpre s'ha disputat al Club Esportiu Valldoreix FOTO: Lala Aguilera

El tennista Rafa Nadal és qui impulsa aquest campionat de tennis formatiu que va a benefici de la Fundació Rafa Nadal. La prova de Valldoreix ha estat la tercera de les sis proves del circuit Rafa Nadal Tour By Mapfre. Les dues primeres proves ja s'han jugat al RCT Barcelona-1899, al gener, i a Mairena del Alfaraje (Sevilla), al febrer.  

Les altres tres proves es faran a Rocafort (València), del 6 al 14 de maig; Alacant, del 17 al 25 de juny, i a Majadahonda (Madrid), del 15 al 23 de juliol. Els 7 millors classificats de cada categoria, més el tennista que hagi guanyat el Trofeu de Valors, disputaran el Màster Final a Mallorca, a la Rafa Nadal Academy, del 20 al 29 de setembre.

Hi haurà continuïtat

La competició s'ha jugat en categories sub-12 i sub-14 individual masculí i femení FOTO: Lala Aguilera

Roger Badia, director esportiu del Club Esportiu Valldoreix i del torneig, ha fet una valoració positiva afirmant que "ja hi ha experiència organitzant per part de tots el torneig però s'ha de dir que el clima ens ha facilitat molt, la gent ha estat molt més relaxada, i tenint en compte això, ha estat un torneig molt rodat". "En principi, sí que tornarem a acollir el torneig, ja que són ells els que estan interessats a tenir el torneig aquí i suposo que si seguim organitzant les coses així, no hi haurà cap problema" ha assenyalat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem