Un miler de persones, a la foto gegant de Sant Cugat Creix

Jugadors, entrenadors, directius i pares dels tres clubs que integren l’associació s’han reunit plegats a la plaça del Rei

Sant Cugat Creix, associació formada pel Club de Rugby Sant Cugat, Patí Hoquei Club Sant Cugat i Club Voleibol Sant Cugat, ha reunit a un miler de persones a la plaça del Rei, entre jugadors, entrenadors, directius i pares de les tres entitats, aquest diumenge a la tarda. El motiu, fer una gran foto amb el Monestir de fons i ajuntar, per primera vegada des que es va crear l'associació, els integrants de les tres entitats.

Sant Cugat Creix va néixer amb objectiu comú de tres clubs de sumar esforços i establir sinergies per créixer de manera sostenible i assolir els seus reptes esportius amb jugadors, principalment, formats a les seves bases. L'acte d'aquest diumenge s'havia de fer inicialment el diumenge 28 de setembre, però es va haver de suspendre per culpa de la pluja.

Conesa: "Un projecte on sumem"
A l'acte hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, qui ha dit que "Sant Cugat creix a través dels vostres clubs, a través de les escoles esportives, i a través dels valors. Estem molt orgullosos que se'ns presenti un projecte tan il·lusionant, un projecte on sumem, on anem junts, on volem ser més i volem ser encara millor".

A part de fer la foto, que era el motiu principal de l'acte, el president de Sant Cugat Creix, Albert Salarich, ha explicat que "també serveix per donar-nos a conèixer entre els clubs, i per a què els esportistes vegin què tenen al darrere. Perquè al final som escola i som esport de base, malgrat que aquest esport de base ha anat evolucionat i avui tenim uns equips sèniors que estan en categories estatals".

El Codi Ètic, a punt
Segons el president de l'associació, el Codi Ètic, amb el qual es porta treballant força temps, ja està gairebé a punt: "Estem acabant de detallar una sèrie d'activitats que farem durant el 2015 al voltant del Codi Ètic. El presentarem abans de final d'any. El Codi Ètic és una carta ètica que va dirigida a esportistes, a formadors, a pares, i a directius. El que podem avançar és que amb aquests quatre col·lectius farem activitats formatives durant tot l'any que ve, i també es faran acords i convenis per donar-nos a conèixer plegats. Ens agradaria molt poder-ho difondre a les escoles, per a què els nens també puguin conèixer aquesta manera de treballar."

 
Comentaris

Destaquem