Un torneig de l'International School's Sports Association, a l'escola Europa

Aquest campionat de futbol 7 femení es juga entre el 2 i el 5 de maig, amb la participació d'un centenar de joves (d'entre 14 i 18 anys) representants de deu escoles d'Europa i cinc països europeus

Per tercer any, l'escola Europa organitza una competició de l'International School's Sports Association (ISSA). Si en les dues últimes edicions els esports escollits eren el bàsquet i el futbol masculí, enguany el campionat es jugarà en la modalitat de futbol 7 femení. El Torneig Internacional de Futbol Femení ISSA es desenvolupa des d'aquest dimecres, 2 de maig, fins el dissabte 5 de maig. Les esportistes que hi prendran part són alumnes entre els 14 i els 18 anys, que estudien entre 3r de Secundària i 2n de Batxillerat. Les escoles participants també aprofitaran l'estada a Sant Cugat per conèixer la ciutat i també Barcelona.

Cinc països europeus
Hi prendran part un centenar d'alumnes representants de deu escoles europees i cinc països europeus: tres escoles de Gran Bretanya (Marymount Internacional School, Southbank Internacional School i American Community School Egham); una de Turquia (Bilkent Laboratory& Internacional School); una d'Islàndia (Internacional School London); una d'Alemanya (Deutsche School London); una d'Escòcia (International School Aberdeen), una de Portugal (Saint Domicic's Internacional School) i dues de l'Estat espanyol (American School de Madrid i Europa Internacional School de Sant Cugat).

Àlex Parera, coordinador d'Esports de l'escola Europa, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que el principal objectiu d'aquest campionat “és fomentar l'intercanvi cultural i esportiu” entre les escolars participants.

 
Comentaris

Destaquem