Una 50a d'inscrits en la Caminada Popular Solidària - La Nocturneta del CEI

La caminada substituirà a la clàssica Cursa de La Floresta de la Festa Major i el recapte total de les inscripcions ajudarà a la investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu

El Club Excursionista Independent de Catalunya organitza la 2a edició de la Caminada Popular Solidària - La Nocturneta del CEI, una caminada per a recaptar fons per Cims Contra el Càncer, una entitat que té per finalitat principal recollir diners per a l'Hospital Sant Joan de Déu. Emmarcada en la Festa Major de La Floresta i celebrada el dissabte 13 de juliol a partir de les 18 hores, la caminada substituirà la clàssica Cursa de La Floresta, celebrada els darrers 35 anys.

La caminada recorrerà un tram d'11,1 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 300 metres, pels camins de Collserola. Amb sortida des de l'escola La Floresta, la caminada és oberta a tothom i el preu d'inscripció és de 10€, una inscripció que romandrà oberta fins a últim moment. Així doncs, el recapte total anirà destinat a Cims Contra el Càncer i de moment, ja hi ha una 50a d'inscrits. A més, durant la caminada hi haurà 2 avituallaments i l'activitat acabarà amb un refrigeri per a tothom.

No obstant això, Eduard Bartrina confia augmentar el nombre de participants per poder recaptar més fons per a Cims Contra el Càncer: "El nostre objectiu és que pugui participar la màxima gent possible per a recaptar més diners per col·laborar amb la causa. A més, és una manera de què la gent conegui aquestes entitats"

Així doncs, després que en la 1a edició el recapte es destinés a l'Oncolliga, enguany els organitzadors han decidit col·laborar amb Cims Contra el Càncer. Aquesta entitat sense ànim de lucre va néixer el 2017 amb la intenció d'ajudar a nens i nenes que patissin càncer, després que un dels seus fundadors, Alberto Gómez, patís la malaltia d'adult.

No obstant això, la Festa Major s'acomiada d'un dels plats forts: la Cursa de La Floresta. Com ha explicat Eduard Bartrina al TOT Sant Cugat: "Hi ha hagut diferents problemes per mantenir la Cursa de La Floresta. Per una banda, diferents problemes en la logística, d'altra banda, limitacions del recorregut".

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?