Una nova temporada amb centenars d’actes esportius

Des de setembre fins a juliol, onze mesos, una quarantena de clubs i l’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom, organitzaran un centenar d’actes esportius a la ciutat

Sant Cugat és una ciutat multiesportiva, amb un munt de clubs que cada setmana organitzen diferents activitats esportives al municipi, a banda de les competicions oficials de cada disciplina esportiva dels caps de setmana. Prop d’una quarantena d’entitats i l’Ajuntament de Sant Cugat, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) organitzaran durant aquesta temporada 2016-2017 centenars d’actes esportius. Una acció que es repeteix any rere any, fruit de la importància de l’esport santcugatenc, referent a Catalunya. Així doncs, tot a punt per viure i gaudir d’onze apassionants mesos –de setembre a juliol– d’esport a la ciutat.

Novetats

Sant Cugat serà la seu aquesta campanya 2016-2017 de la Ciutat del Bàsquet Català 2017. Sant Cugat agafarà el testimoni de Sant Fruitós de Bages, amb l’organització de diferents actes i esdeveniments relacionats amb el bàsquet, en col·laboració de la Fundació de la Federació Catalana de Bàsquet. La Unió Esportiva Sant Cugat, el QBasket Sant Cugat, l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), i algunes escoles com l’Europa i el Thau organitzen regularment activitats relacionades amb el bàsquet. Totes elles participaran en el programa d’activitats amb el que està treballant l’Ajuntament.

Sant Cugat també acollirà el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts, que organitzarà el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat el 15 d’octubre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Aniversaris

Clubs com el Junior FC, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, l’Escola de Patinatge Artístic (EPA) de Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat celebraran anys aquesta nova temporada esportiva. El Junior FC celebrarà el seu centenari; el PHC Sant Cugat, cinquanta anys de vida; l’EPA Sant Cugat, quaranta anys d’història, i la UE Sant Cugat, trenta anys de trajectòria. D’altra banda, el Sant Cugat Esport Futbol Club i el Club Tennis Natació Sant Cugat seguiran celebrant fins a finals d’aquest 2016 el centenari i les noces de plata.

L’atletisme i el pàdel

Aquest curs esportiu també destacarà per la quantitat i qualitat de les seves curses esportives, com la cursa del DiR, la Mitja Marató, el Cros Ciutat de Sant Cugat o la Sant Silvestre. Una temporada més, ja un clàssic dels últims anys, el pàdel seguirà sent protagonista amb un munt de torneigs federats i oberts.

Clubs que volen créixer

En els últims anys hi ha hagut clubs que comencen a organitzar actes esportius a Sant Cugat. És el cas, per exemple, del Club Artística Sant Cugat, la secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat, el Club Sincro Sant Cugat, l’RC Hobby Garden, el Club Arquers Sant Cugat, els clubs de petanca de la ciutat i el Club Riders Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem